Opravljamo prevoze hitro pokvarljivega in zmrznjenega blaga s hladilniki z eno, dvorežimskim in tro režimskim sistemom. Prevoze vršimo po državah celotne Evrope in Skandinavije. Poleg klasičnih prevozov temperaturno občutljivega blaga prevažamo tudi rože, blago različnih temperaturnih stanj in farmacevtske produkte. Organiziramo tudi zbirni tovor (zbirnik).

  Zbirni tovor ali t. i. LTL  (Less then truck load)
  Kompletni tovor ali t. i. FTL (Full truck load)

Glede na vaše posebne potrebe vam pripravimo najprimernejšo rešitev

Stanje takoj

Naročniku blaga so informacije o njegovi pošiljki dosegljive vsak trenutek, kar omogoča 24-urno dosegljiva ekipa in tehnična opremljenost vozil. Po dogovoru in na vašo željo vam vklopimo vpogled stanja kje se pošilja v trenutku nahaja.

1
Evropa zdaj

Na podlagi izkušenj s polnim tovorom naše podjetje izpolnjuje vse potrebe kopenskega prometa v vsaki državi, z uporabo razvejane mreže lastnih prevoznih storitev kot pod prevozniških storitev na evropskem ozemlju.

2
Vedno na voljo

S svojo ekipo strokovnjakov, Frigo Hlastec nudi pomoč 365 dni v letu, 24/7, da zagotovi sledljivost vaših izdelkov in večjo varnost le-teh.

3

Samo ena izbira je prava.

Ko izberete Frigo Hlastec, morate vedeti, da ste izbrali kakovostno storitev, ki vam bo ustrezala!

Zbirni tovor? Hitro skrbno in varno. Povsod.

Razvita prevozniška mreža
Pokrivamo celotno EU ozemlje
24-urna sledljivost

zbirni tovor, frigo hlastecZahvaljujoč razviti mreži prevozniški storitev z lastnimi prevoznimi sredstvi in prevoznimi sredstvi skrbno izbranih partnerjev pokrivamo celotno EU ozemlje, od velikih mest do majhnih vasi brez kompromisov pri kakovosti in dobavnih rokov. Smo usposobljeni in zanesljivi pri upravljanju neposrednih dobav v maloprodajni kanal. Blago se prevaža na visoki varnosti ravni in je sledljivo. Lahko vam omogočimo vpogled v živo 24/7 vse dni v letu.

Zagotavljamo

Točnost

Pravočasne dostave in hitre prevoze z dvema voznikoma.

Kakovost

Vsa vozila s hladilniško kompozicijo opremljena s temperaturnimi zapisovalniki in tiskalniki za spremljanje temperature med potjo.

Doslednost

Fleksibilnost, dostava blaga v istem dnevu, 365 dni v letu.

Fleksibilnost

Eno, dvo in tri režimske enote za nastavitev temperature od + 30 °do - 30°C.

Zanesljivost

Dostavo pošiljke v pravem času s posebnimi dogovori.

Osveščenost

Sodobna, varčna in okolju prijazna vozila.