Smo družinsko podjetje, ki pod svojo blagovno znamko Frigo Hlastec z več kot 30-letno tradicijo in dolgoletnimi izkušnjami na področju izvoznega in uvoznega trgovanja ter na področju prevozov zmrznjenega in svežega blaga delujemo v mednarodnem in notranjem cestnem tovornem prometu. Naša najbolj prepoznavna dejavnost so hladilniški prevozi.

   Hladilniški transport rož v vozičkih
   Prevoz svežega in zamrznjenega mesa ter zelenjave
   Hladilniški prevozi mlečnih izdelkov vseh vrst (maslo, mleko, jogurt, sir)
   "Hladilnik prevozi" farmacevtskih izdelkov (zdravila)

Vaša zvesta ekipa

... vedno pripravljena na nove izzive, da izpolni vsa vaša pričakovanja

Slika od Silvo Hlastec

Silvo Hlastec

Ena izmed glavnih zahtev modernega poslovanja je, da so izdelki dostopni v pravem času in na pravem mestu. To je še posebej pomembno, kadar govorimo o logistiki zmrznjenega in svežega blaga v mednarodnem in notranjem cestnem prometu, ki zahteva nadzorovane in kontrolirane temperaturne pogoje. Frigo Hlastec s svojo stroškovno učinkovito ponudbo izvaja optimalne logistične rešitve. Hitrost, točnost in varnost so naši ključni elementi, ki jih zagotavljamo našim partnerjem, vse izkušnje in znanja pa so temelj razvoja podjetja. Razumemo tržišče in potrebe naših partnerjev, zato predstavljamo sinonim za zanesljivost in kakovost v segmentu logistike.

Slika od Mitja Hlastec

Mitja Hlastec

Od nabave do dostave, od posameznih pošiljk do masovne distribucije izdelkov. Naša logistika sestavlja rešitve po meri za celotno dobavno verigo. Razvijamo transportne in logistične rešitve, ki so specifične za panoge in stranke ter omogočajo izjemno prepletenost proizvodnih, trgovskih in transportnih procesov. Radi bi povečali učinkovitost, znižali stroške strank in tako poskrbeli za konkurenčno prednost. Samo najboljše je dovolj dobro. Verjamemo, da smo najboljši. Za vas smo na razpolago vse dni v letu.

Slika od Miha Hlastec

Miha Hlastec

Dobrodošli na spletnih straneh podjetja Frigo Hlastec. Podjetje se ukvarja z nudenjem integriranih logističnih storitev hladne verige na področju EU in sosednjih držav v regiji. Močno verjamemo, da bomo ob motivirani ekipi, z modernim voznim parkom in najvišji kakovosti storitev ter standardih poslovanja, ki so usklajeni z evropsko prakso, močan konkurent na tržišču Evropske unije in sosednjih držav v regiji.